Missie 8: Legertruck verhuur | Legertruck huren

Huur onze legertruck voor uw event


Wij beschikken over twee historische legertrucks uit WO-II, gediend in Normandië 1944. Het model GMC CCKW 353 zegt oud-gedienden dikwijls nog iets. Vandaag de dag nog steeds in originele staat en met recht een bijzondere verschijning! Wanneer u bijzonder vervoer voor uw event, personeelsuitje of toertocht zoekt, is onze Legertruck verhuur zeker een aanrader.

 

legertruck huren

 

Vervoer in WO-II stijl betekent vervoerd worden achterin "de bak" van deze legertruck. Op de originele banken uit 1944 werden ooit manschappen en soldaten vervoerd. Vandaag de dag goed voor uw bijzondere vervoer in WO-II stijl. Het vervoer is origineel en ludiek, maar vooral nostalgisch. Dat betekent geen luxe, maar "back-to-basic".

Wij beschikken over diverse trucks, dus ook grotere aantallen zijn mogelijk. Legertruck huur is altijd inclusief ervaren chauffeur, inclusief benzine en inclusief inzittendenverzekering (belangrijk).

 

Prijs Legertruck verhuur:

  • € 500,00 excl. BTW
  • Per dagdeel van 4 uren
  • Incl. chauffeur en brandstof
  • Op locatie bezorgen ook mogelijk

 

 

Legertrucks van legeruitje

 

Speciale aandacht voor de verhuur voorwaarden van Legertrucks

De naam zegt het al: Truck. Hoeveel manschappen er in het verleden ook vervoerd zijn, op het kentekenbewijs zijn de meeste trucks als "bedrijfswagen" te naam gesteld. Dat wil zeggen dat men 2 personen (een chauffeur en inzittende op de bijrijdersstoel) mag vervoeren. Extra inzittenden zijn wettelijk niet toegestaan en derhalve niet verzekerd. Onze Legertruck is de enige Legertruck te Nederland welke personen mag vervoeren, ook volgens het kentekenbewijs. Uiteraard is ook een inzittendenverzekering aanwezig. Vraag ons er gerust naar; wij leggen het graag voor u uit.