Klantendag of relatie event organiseren

Bijzondere klantendag ideeën treft u hier!


Een klantendag of relatie event organiseren vraagt om een bijzondere aanpak. Uw klanten krijgen jaarlijks veel uitnodigingen voor klantendagen, en dan zult u origineler moeten zijn dan de vele golfdagen die al georganiseerd worden. Wanneer u zeker wilt zijn dat uw klanten gaan komen, kies dan voor een programma dat eruit springt. Zowel qua locatie als programma inhoud. Bij Legeruitje.nl hebben we éxact dat idee voor u!

 

Bekijk onze populaire klantendagen & relatie events:

 

Klantendag Legertruck en buggy rijden  Klantendag Helikopter vliegen  Relatie event Vliegen met oude historische vliegtuigen  Relatie event Legertruck met luxe diner in the woods 

 

Verrassende klantendagen en relatie-events organiseren

Stelt u zich voor: u nodigt uw klanten uit met een aantal speciale “deelnemers passen”, die alleen persoonlijk en op naam uitgegeven zijn. Dit geeft direct al een exclusieve uitstraling, vooral wanneer deze persoonlijk door uw accountmanager worden langs gebracht. Als locatie vermeld u een exclusieve militaire vliegstrip. Wie kan nu nog “nee” zeggen?

 

 

De inhoud van dit exclusieve relatie-event

Deze deelnemers passen geven uw gasten exclusieve toegang tot een militair vliegveld, waar normaal geen mensen welkom zijn. Bij de poort tonen zij hun passen, en wij ontvangen uw gasten in bijzondere hangars of de oude “kazerne”. Uiteraard met koffie/thee en iets lekkers. Op de achtergrond bijpassende muziek van bijvoorbeeld Vera Lynn

 

klantendag met historische vliegtuigen

 

14:00 uur: Briefing van het relatie event

Uw gasten ontdekken de vele historische vliegtuigen, en we starten met een briefing over de historie van deze bijzondere vliegtuigen, maar ook hoe het mogelijk is dat deze nu nog kunnen vliegen. Dit is voor u een uitgelezen mogelijkheid om uw klanten te vertellen hoe blij u met uw samenwerking. Als teken van dank dit bijzondere event, waarvan uw klanten zich afvragen hoe u dit voor elkaar gebokst heeft.

 

Aansluitend vliegen met historische vliegtuigen

Daarna gaat het unieke element van start: Air Time in het Flying Heritage! Vliegen met uw klanten in historische vliegtuigen zoals “The Flying Fortress” en een echte “Spitfire”. In overleg met u bepalen we welke vliegtuigen ingezet worden. Er zijn vliegtuigen voor 1 piloot en 1 passagier, maar ook met 4 tot 5 passagiers. Uw klanten vliegen 20 minuten mee, waarna de volgende deelnemers van uw groep het luchtruim kiezen. Aangezien niet iedereen tegelijk kan vliegen, leiden we jullie rond door de hangars, langs de vliegtuigen en de historie. Een mooie rondleiding met een mooi verhaal!

 

klantendag in hangar organiseren

 

Klantendag afsluiting met BBQ of Buffet

Samen uit, samen thuis. Nadat iedereen heeft gevlogen in de indrukwekkende historische vliegtuigen, maken we een groepsfoto voor de hangar. Natuurlijk met vliegtuig! Aansluitend gaat de tap open en zorgen we desgewenst voor een luxe BBQ of Buffet. En misschien wel historische live muziek erbij? In overleg is alles mogelijk! Daags na afloop bezorgen uw accountmanager de uitgeprinte groepsfoto bij de klanten: om direct de business verder uit te diepen. Een klantendag of relatie event als deze, werkt 200% relatie versterkend!

 

 

Liever helikopter vliegen als klantendag?

Spreekt het vliegen u aan, maar dan wellicht op een andere manier? Helikopter vliegen is onze tweede aanrader voor uw klantendag of relatie event. Uw gasten maken zich op voor een middag met het relaties en accountmanagers, maar het programma is nog steeds een verrassing. Na de koffie gaat het programma beginnen, en nemen we het eerste team mee naar buiten. Daar aangekomen klinken de wieken van een grote helikopter. De verbazing is groot en het enthousiasme des te meer!

 

 

Helikopter vliegen

Helikopter vliegen is een indrukwekkende activiteit om met klanten te ondernemen. Jullie zetten de hoofdtelefoons op en communiceren met de piloot. De helicopter vertrekt voor een spectaculaire vlucht en zo vliegen we met 200 km p/u over Nederland. Wat een sensatie! Na een stoere vlucht landt de helicopter enkele km’s verder, en moeten jullie zelf weer verder. We kunnen verder wandelen met GPS navigatie (standaard inbegrepen), of u kiest voor een Classic Kever Cabrio rally. Wat mag het worden?

 

klantendag helikopter vliegen

 

Bijzondere klantendag organiseren

Een klantendag of relatiedag is voor uw bedrijf een ideale mix van business en pleasure. Actief merk beleving toepassen, klantenbinding met effect. Doelgericht en met resultaat. Een belangrijk event als een klantendag wil je goed aanpakken. Wij zorgen voor het verrassende idee, en werken deze geheel voor je uit. Maar we doen veel meer dan de organisatie alleen! Onze eventmanagers nemen u alle operationele over, zodat je zelf alle aandacht aan de gasten kunt besteden. Wij kunnen de fraaie uitnodigingen tot de herinneringsfoto na afloop verzorgen. En dat met slechts 1 belletje. Neem contact op voor meer informatie.

 

 

Tips voor jouw klantendag

Gaat u ook een klantendag organiseren? Wij vinden het altijd prettig om het formele met het informele te matchen. Klinkt eenvoudig, maar is in de praktijk lastiger dan het klinkt. Denk daarom aan de onderstaande punten:

  • Een klantendag organiseren zou periodiek op uw agenda moeten staan. Het veelgehoorde “nieuwe klanten krijgen korting, maar wat krijgen bestaande klanten?” kunt u perfect ondervangen met een event voor vaste klanten. Met een exclusief karakter waar alleen uw “beste klanten” uitgenodigd worden, houdt u het exclusief en interessant.
  • Zorg voor een uniek programma dat aansluit bij uw bedrijf en uw klanten. Klinkt eenvoudig, maar dit vergt creativiteit. Ook de locatie doet heel veel. Zorg dat deze 2 elkaar versterken. Moeten we u nog zeggen wie dit goed voor u kant verzorgen? ☺
  • Vertel op de klantendag iets over uw bedrijf, maar houdt het kort, interessant en leuk: gebruik humor en vertel vooral waar uw bedrijf naartoe gaat. Uw klanten kennen de huidige situatie, maar willen vooral weten waarom ze klanten zouden moeten blijven.
  • Een goede klantendag organiseren kost tijd. Hierop besparen, is besparen op kwaliteit. Wij denken met u mee om alles tot in detail te verzorgen. Maar natuurlijk is het aan u om op tijd te starten met de planning, eerste aanzet, e.d. Communiceer hierover tijdig met de genodigden, zodat u verzekerd bent van goede opkomst.
  • Heeft u unieke faciliteiten op het eigen bedrijf, die een strategische meerwaarde vormen? Overweeg dan om de klantendag op uw eigen bedrijf te organiseren. Dit is ook nog eens fiscaal interessant. Een kijkje achter de schermen zegt meer dan 1000 woorden.
  • Gebruik de klantendag niet alleen voor interne communicatie met de aanwezige klanten, maar ook als extern uithangbord. Denk aan persbericht, blog, aftermovie en misschien wel een rode draad die u de komende jaren kunt doortrekken.

Graag doen we u een voorstel voor uw unieke klantendag. En natuurlijk bent u van harte welkom in ons eigen Showtime bedrijfspand, om het event samen persoonlijk met ons door te nemen. Bel ons eens, dat levert gegarandeerd inspiratie op! Telefoon: 074 - 256 98 98.

 

 

Een vergadering of presentatie bij uw klantendag?

Onze arrangementen starten altijd bij een fraaie locatie, of echte horeca locatie. Daar is ook mogelijkheid om te starten met een presentatie over vergadering. Flipover, beamer, scherm, wifi en geluidssysteem kunnen allemaal geregeld worden.

 

 

Meer informatie over een unieke klantendag

Neem gerust contact met ons op om uw ideale klantendag te bespreken. Maatwerk is onze kracht en samen zorgen we voor uw persoonlijke programma! Wij zijn te bereiken via 074 - 256 98 98, of vul HIER het contactformulier in.

 

bedrijfsuitje logo