Bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje in leger stijl

Een legeruitje: voor originele bedrijfsuitjes ideeën


Ben je op zoek naar een bijzonder, niet alledaagse bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje? Voor groepen tot 150 personen? Het Legeruitje biedt uitdagende arrangementen, uiteraard in legerstijl. Moeten jullie dan survivallen, combatten of tijgeren? Nee, gelukkig niet! Onze arrangementen zijn geschikt voor alle leeftijden en alle geslachten. Iedereen kan mee doen tijdens onze leger bedrijfsuitjes! Ideaal dus als teamuitje of personeelsuitje met een origineel karakter, maar voor iedereen toegankelijk.

 

Bekijk onze populaire leger bedrijfsuitjes:

 
Bedrijfsuitje Legertruck dropping  Bedrijfsuitje Legertruck BBQ Toer  Teambuilding in leger stijl  Bedrijfsuitje Legertruck en buggy rijden 
Klantendag Helikopter vliegen  Relatie event Vliegen met oude historische vliegtuigen  Bedrijfsuitje Legertruck met luxe diner in the woods  Legertruck huren 

 

Event in Leger style: bijzondere programma’s!

Centraal in onze leger events staan onze historische leger voertuigen. Legertrucks, geschikt om een gave dropping mee te organiseren. Of een helikopter, om tijdens bedrijfsuitjes mee te gaan helikopter vliegen. Hoe gaaf is dat? Voor personeelsuitjes of teamuitjes met een all-in karakter, bieden we onze Legertruck BBQ Toer. Dit is een arrangement waarbij onze legertrucks jullie bij het eigen bedrijf ophalen, jullie rondrijden over de kleine paden van Twente, met onderweg ludieke legeropdrachten. Kun jij bijvoorbeeld een katapult bouwen van wat balken en touw? We sluiten af met een complete BBQ in the Woods. Achter de legertruck hangt namelijk een aanhanger, waar een complete BBQ en koelkast ingebouwd zijn. Grill je vlees, pak een drankje, en dat voor 1 vaste prijs persoon. Gaaf als bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje in leger stijl, voor een goede prijs.

 

 

Helikopter vliegen als gaaf leger bedrijfsuitje

Mag het luxer? Sales target behaald of misschien wel een jubileum om te vieren? Onze event “Helikopter Vliegen” laat jullie het echte vliegen in een helikopter meemaken. Wedden dat je dat nog nooit ondernomen hebt? Nadat de legertruck jullie gedropt heeft in de bossen, heb je geen idee waar dit uitje op uit gaat draaien. Totdat je – na goed navigeren – bij een open veld aankomt. Daar staat de helikopter al gereed. Zet de hoofdtelefoon op, praat met de piloot en vlieg daarna samen met 200 km p/u over de boomtoppen. Zeer indrukwekkend bedrijfsuitje of klantendagen die we graag voor jullie organiseren!

 

bedrijfsuitje helikopter vliegen

 

Populairste leger bedrijfsuitje: de legertruck dropping

Een ludiek bedrijfsuitje in legerstijl. Onze legertrucks dienden ooit in WO2 en zij nemen u vandaag (of vanavond) mee voor een bijzonder uitje. Al denderend over de zandpaden merkt u hoe de geallieerden zich gevoeld moeten hebben. Plots stops de legertruck en wordt u gedropt. Dit is de legertruck dropping en de missie start hier!

We voorzien u van satelliet navigatie middels GPS, waarmee jullie van checkpoint naar checkpoint moeten lopen. Elk checkpoint brengt iets nieuws voor de teams! Er zijn diverse opdrachten voor onderweg. Katapult bouwen, Leger raadsels, Rangen spel tot Legertruck trekken. De opdrachten hebben verschillende doeleinden: fun, samenwerking of fysieke inspanning.

De winnende teams worden aan het einde gehuldigd met passende Leger Oorkondes. Leuk om de collega’s nog eens te showen op het werk, als teken van jullie winst. Een gezellig, semi-actief en competitief teamuitje! En na de prijsuitreiking staat de BBQ of het buffet gereed. Dit programma kan zowel ’s middags als ’s avonds georganiseerd worden.

 

 

Bedrijfsuitje en lekker eten

Na afloop van uw bedrijfsuitje kunt u bij ons lekker eten, uiteraard in stijl van het leger. Dit kan bij een uitstekend restaurant, of misschien wel als "BBQ in the Woods" (zoals de BBQ Toer). Al het eten wordt verzorgd door een uitstekende cateraar, van buffet tot BBQ. De mogelijkheden zijn eindeloos, en ook een lunch of snack onderweg verzorgen we graag. En de drankjes kunnen in 1 pakket, of turfen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor het eten. Contact ons hier.

 

 

Hoe gaan we te werk bij uw bedrijfsuitje

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, en daarom uw bedrijfsuitje ook niet. We nemen daarom altijd persoonlijk uw wensen door. Na uw aanvraag (bijvoorbeeld via onze contactpagina) nemen we persoonlijk contact met u op om uw bedrijfsuitjes wensen door te spreken.

  • Hoeveel deelnemers verwacht u tijdens het bedrijfsuitje?
  • Hoe is de samenstelling van uw groep?
  • In welke regio moet het teamuitje plaatsvinden?
  • Hoe lang mag het programma duren?
  • Zijn er speciale wensen voor uw personeelsuitje?
  • Welke vorm van eten wenst u (BBQ, buffet, diner)?
  • En meer vragen om uw bedrijfsuitje top te maken.

Met deze informatie kunnen we u een voorstel doen voor uw persoonlijke leger uitje. Na eventuele wijzigingen (en hopelijk een akkoord ;-), gaan we aan de slag met de voorbereidingen van uw bedrijfsuitje. We leggen de startlocatie vast, plannen personeel, transport en checken de inhoud van het arrangement. Waar mogelijk, passen we dit aan op uw wensen. En natuurlijk bent u van harte welkom in ons eigen Showtime bedrijfspand, om het uitje nog eens persoonlijk met ons door te nemen, Na de laatste checks instrueren we onze begeleiders, die tijdens uw uitje aanwezig zullen zijn. Zij zijn uw aanspreekpunt en zorgen voor een vlekkeloze uitvoering. Ook op de dag zelf stellen we ons flexibel op: we zorgen voor het programma, maar passen dit desnoods op de omstandigheden of wensen aan. Heeft u er al zin in? >> Kies dan hier een programma >>.

 

bedrijfsuitje legeruitje

 

Legeruitje versus de dienstplicht

Er zijn ongetwijfeld collega’s die in dienst zijn geweest. Zeg je Legeruitje, dan komen de dienst verhalen boven tijdens het bedrijfsuitje. Onze arrangementen zijn zo ingericht dat iedereen gelijkwaardig aan alle activiteiten kan deelnemen. Man of vrouw, klein of groot, jong of oud, directie tot werkvloer; wij zorgen er voor dat iedereen met heel veel plezier op een zeer geslaagde dag terug zal kijken.

 

 

Leger Programma’s & Activiteiten

Om deze reden bieden wij talloze gevarieerde activiteiten. Doe werk, actief werk, slim werk. Van navigeren tot communiceren, van actief bezig tot relaxen bij de BBQ. Maar ook uw eigen wensen over een ideaal bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje nemen we mee in onze arrangementen.

 

Bedrijfsuitje of bedrijfstraining / teambuilding?

Waar leer je beter samenwerken dan in het leger? Structuur, leiderschap, discipline en teamwork zijn de essentie voor elke overheids eenheid. Gaan we dan schreeuwen en foeteren? Natuurlijk niet, maar door fun en competitie in een originele setting, ontstaat vaak het beste teamwork! En we bieden plek aan circa 150 personen!

 

 

Een vergadering of presentatie erbij plannen?

Onze arrangementen starten altijd bij een echte horeca locatie. Daar is ook mogelijkheid om te starten met een presentatie over vergadering. Flipover, beamer, scherm, wifi en geluidssysteem kunnen allemaal geregeld worden.

 

 

Meer informatie over dit leger bedrijfsuitje?

Neem gerust contact met ons op om uw ideale bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje te bespreken. Maatwerk is onze kracht en samen zorgen we voor uw persoonlijke programma! Wij zijn te bereiken via 074 - 256 98 98, of vul HIER het contactformulier in.

 

bedrijfsuitje logo